Tratamente naturiste pentru hemoroizi gratuite

Aici gasesti o lista cu cele mai bune tratamente si remedii naturale pentru hemoroizi, recomandate de persoane care au reusit sa isi trateze problema acasa, gratuit. Pentru a evita problemele cu hemoroizi in viitor, ar fi o idee buna sa te asiguri ca dieta ta este formata din alimente cu un continut ridicat de fibre. Asigura-te ca mananci multe fructe si legume si bea multa apa in fiecare zi.

In timp ce, uneori sunt durerosi si alarmanti, hemoroizii sunt de fapt un fenomen comun. Multora le apar si, din pacate, o data ce apar de mai multe ori, inseamna ca vor mai aparea cândva in viitor daca nu sunt tratati corespunzator. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este prin a folosii un tratament pentru hemoroizi adecvat, de preferat fiind un remediu pentru hemoroizi, la primul semn de aparitie si mentinerea unui regim alimentar sanatos.

Hemoroizii sunt vene umflate, extinse, care pot aparea fie in interiorul (hemoroizii interni), in afara (hemoroizi externi), sau in jurul anusului. Hemoroizii externi sunt adesea cei mai durerosi. Hemoroizii pot fi durerosi in orice moment, dar sunt mai durerosi si iritati dupa ce ai un scaun.


TRATAMENTE NATURALE HEMOROIZI :


  1. In scopul de a preveni si de a corecta problema hemoroizilor, este important sa nu se ignore nevoia de a merge la baie. Multi suferinzi evita sa mearga la baie, deoarece stiu ca le provoaca durere. Acest lucru va duce doar la o durere mai mare, deoarece tranzitul intestinal va avea mai mult timp pentru a absorbi apa de la sfarsitul tractului intestinal cauzând scaune dure, care vor face ca hemoroizii sa te doara mai tare. Odata ce ai avut un scaun, asigurate ca ai curatit zona bine.

  2. Recomandat este sa cumperi o sticla de hamamelis, care este un astringent natural si va reduce inflamatia si umflarea. Sticlele nu sunt scumpe si se aplica pe hemoroizi cu o panza moale de bumbac.

  3. Pentru continua cu alt tip de tratamente naturale hemoroizi, poti lua in considerare aplicarea de aloe pe zona anusului. Exista, de asemenea, creme si unguente cu aloe insa important e sa aplici aloe indiferent de derivatul in care se gaseste, daca nu ai naturala.

  4. Unele alimente, in timp ce nu vor face rau hemoroizilor, pot contribuii la crearea de "mizerie" anala ce duce la crearea de mâncarime, cand trec prin intestine. Fereste-te de consumul excesiv de cafea, condimente puternice, bere si cola.

  5. Foloseste coaja de catina, radacina de collinsonia, patrunjel, frunze de vie, si de rosii, fie in capsule sau sub forma de ceai. Acestea sunt grozave pentru majoritatea simpomelor hemoroizilor, de astea sunt considerate a fi printre cele mai bune tratamente naturiste pentru hemoroizi.

  6. Nu zgâria zona. Hemoroizii provoaca mancarime, si in timp ce scarpinarea te poate face sa te simti mai bine, poti zgaria zona iar asta nu e de dorit. Trebuie sa incerci sa te abtii de la a te scarpina.

  7. Pentru a mentine intestinele curate bea piper cayenne diluat cu apa (doua lingurite mici zilnic) sau fa clisme cu extract de usturoi. Aceste tratamente reduc durerea cauzata de hemoroizi.

  8. Uita-te la greutatea ta. Pentru ca pun mai multa presiune asupra extremitatile inferioare, persoanele supraponderale tind sa aiba mai multe probleme cu hemoroizii dar si cu varicele.

  9. Aplica ulei cu vitamina E pe zona anala. Sau, taierea capatului unei capsule de vitamina E, si stoarcerea uleiul in interiorul anusului aduce in, de asemenea, la ameliorarea durerii.

  10. Ridicareade greutati si exercitiile fizice intense pot actiona la fel ca incordarea pe toaleta, evita-le.

  11. Aplica gel de Aloe Vera direct pe anus, amelioreaza durerea si calmeaza senzatia de arsura.

  12. Fierbe un ceai de coada soricelului concentrat, si aplical pe hemoroizi cu un tampon de vata de mai multe ori pe zi, sau dupa cum este necesar, cald.

  13. Alege o crema de hemoroizi si nu un supozitor.

  14. Clismele de casa si cateii de usturoi curatati sau un cartof mic pe post de supozitoar ajuta, de asemenea la reducerea inflamatiei.

  15. Utilizeaza radacina de catina, radacina de planta goldenseal, si coaja de stejar, intr-o forma de balsam pentru a calma durerea hemoroizilor.

  16. Evita excesul de sare pentru ca retine fluidele in sistemul circulator, si poate provoca marirea venelor din anus si din alte parti.

  17. "Baile de sezut" implica o baie in care soldurile si fesele sunt inmuiate in apa calda folosita pentru efectul terapeutic al umezelii calde in regiunile perianale si anale. Acesta este unul dintre cele mai bune tratamente naturale hemoroizi pe care o persoana il poate utiliza pentru a se elibera de hemoroizi.

  18. Evita frecarea cu hârtie igienica sau servetele umede in zona anala. Acest lucru agraveaza hemoroizii si irita pielea.

  19. Ia medicamente pe cale orala. Poti utiliza acetaminofen (paracetamol, altele), aspirina sau ibuprofen temporar pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului.

  20. Presara pe anus pudra pentru beblusi pentru a absorbi orice umezeala.

  21. Inflamarea grava a hemoroizilor, raspunde bine la aplicarea unui pachet cu gheata in zona anala timp de 5-10 minute, de 5 ori pe zi.

  22. Pentru a evita problemele cu hemoroizi in viitor, ar fi o idee buna sa te asiguri ca dieta ta este formata din alimente ridicate in fibre. Asigurate ca mananci suficiente fructe si legume si bei suficienta apa (7-8 pahare) in fiecare zi.

Acestea sunt cele mai bune remedii naturale pentru hemoroizi pe care le poti folosii.

0 comments:

Post a Comment