Hemoroizi inflamati - 5 metode de a-i trata rapid

Ce inseamna hemoroizi inflamati? Acestia sunt hemoroizi care devin iritati din diferite cauze producand dureri, mancarimi si sangerari. In general, pentru a ajuta la controlarea defecatiei, hemoroizii sunt structuri vasculare, care sunt se afla în interiorul canalului anal. Pentru a facilita trecerea scaunului, acestea actioneaza ca niste canale arterio-venoase. Ei nu trebuie sa fie inflamati sau umflati, altfel, produc un disconfort puternic.

Hemoroizii iritati pot fi de doua feluri:

Hemoroizi inflamati externi:

Hemoroizii externi sunt varice in interiorul venelor anale si apar sub linia dintata. Ele sunt extrem de dureroase si, de obicei, cei care sufera de hemoroizi externi se confrunta cu iritatie severa si umflaturi. Simptomul de baza este mancarimea, care este în mod normal, prezent la orice tip de hemoroizi. Hemoroizi inflamati interni:

Hemoroizii interni sunt, de asemenea, varice in interiorul venelor anale, dar diferenta importanta consta in faptul ca aceastea apar deasupra liniei dintata. Daca bolnavul nu se trateaza, aceastia se pot dezvolta in forme grave si anume hemoroizi interni strangulati si hemoroizi trombozati.

TRATAMENT HEMOROIZI EXTERNI INFLAMATI :



Hemoroizii, indiferent daca sunt interni sau externi, sunt foarte durerosi si multe persoane experimenteaza si alte diferite tipuri de probleme, cum ar fi mâncarimi in zona anala si dureri de inima. La formele severe ale hemoroizilor apare si o sângerare grava. Astfel, am strans cateva remedii naturale pentru hemoroizi care pot actiona ca un colac de salvare pentru tine, pentru a-ti elimina durerea si alte simptome, cauzate de hemoroizii inflamati si in stare severa. Acestea sunt:



  • Baie cu apa calda:

  • Daca ai probleme cu hemoroizii inflamati, atunci cel mai bun lucru care ajuta la usurarea simptomelor provocate de acestia, rapid, este apa calda. Aceasta metoda de a folosii apa calda functioneaza ca prin minune mai ales atunci când te confrunti cu dureri provocate de hemoroizi externi, ce sunt excesive. Acest concept de baie pentru zona anala este unul foarte vechi, fiind derivat din cuvântul Sitzen, german care inseamna in sezut.
    Felul in care aceasta se face este simplu, tot ce trebuie sa faci este sa stai cu fundul in apa calda de cativa centimetri. Cel mai bun mod de a face asta este utilizand cada. Astfel, umple cada cu apa calda si stai in interiorul ei cam 15 la 20 de minute de pana la 3 ori pe zi pana la disparitia simptomelor.

  • Remediul cu gheata:

  • Este un concept cu totul opus, fata de baia cu apa calda, care implica gheata folosita ca tratament pentru hemoroizi. Acest tratament de hemoroizi cu gheata nu este numai de ajutor în reducerea umflaturilor, dar ajuta si la alinarea durerilor în cel mai scurt timp. La fel ca baia de sezut, este, de asemenea un remediu foarte usor de folosit, care necesita doar o punguta de plastic (necesara pentru crearea unei comprese), un prosop, câteva cuburi de gheata, si confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa pui punga cu gheata deasupra hemoroizilor pana ce te vei simtii mai bine .

  • Unguente pentru hemoroizi:

  • Unguentele sunt usor de gasit pe piata si sunt foarte utile pentru a trata cazurile de hemoroizi severe. Aceste unguente ajuta la hidratarea zonei si, de asemenea, reduc durerea intr-o mare masura. Ele lucreaza, de asemenea, si la micsorarea hemoroizilor. Vindecarea hemoroizilor prin combinarea sulfatului de zinc si a altor produse:
    Un alt mod de a scapa de durerea hemoroizilor este o folosii combinatie de Lobelia, Bapitisia si sulfat de zinc amestecate în apa. Imediat ce ai aplicat aceasta combinatie vei simtii o alinare a durerii si a mancarimii.

  • Remediu cu otet de mere :

  • Daca experimentezi dureri ale hemoroizilor greu de suportat, poti amesteca otet de mere cu trei linguri de apape care sa o inghiti dupa masa. De asemenea poti aplica aceiasi combinatie si pe zona afectata pentru a alina durerea hemoroizilor mai rapid.
    Pentru mai multe metode si remedii de folosite in tratarea hemoroizilor inflamati, te rugam sa folosesti informatiile gasite in paginile noastre recomandate.

0 comments:

Post a Comment