Tratament gratuit hemoroizi interni (I)

Vasele de sânge umflate situate în interiorul canalului rectal sunt cunoscute ca hemoroizi interni. Aceste tipuri de vase de sange umflate pot produce durere si iritatii. Pentru ca se gasesc în interiorul canalului anal, hemoroizii interni sunt mai greu de detectat si tratat. Aici vei gasii o lista cu cele mai eficiente tratamente pentru hemoroizi interni.

Exista diferite tipuri de simptome ale hemoroizilor interni. Uneori, hemoroizii interni pot produce sangerari astfel se poate observa sânge pe scaun sau pe hartia igienica. Hemoroizii interni se pot, de asemenea, manifesta ca dureri neobisnuite în anus sau mancarimimi si iritatie in aceiasi zona. Exista hemoroizi interni care pot fi observati cu usurinta, deoarece ies inafara anusului datorita inflamatiei intensive si iritarii lor. Aceasta tip se numeste medical hemoroizi prolapsati care de multe ori pot fi gresit confundati cu hemoroizii externi.


TRATAMENT PENTRU HEMOROIZI INTERNI:

  1. Unul dintre cel mai simplu mod de a dezvolta hemoroizi este de a mentine o dieta nesanatosa. Alimentele care sunt bogate în saruri (sodiu), zaharuri si carbohidrati prelucrate trebuie sa nu fie consumate. Toate aceste alimente pot contribui la formarea hemoroizilor interni. Când alimentele nesanatoase sunt congestionate în mod regulat se acumuleaza în tractul digestiv, cauzand un tranzit intestinal anormal. Astfel scaunul trece greu ( apare constipatia ), lucru duce la suprasolicitarea muschilor din interiorul rectului.

    Cand acesti muschi sunt prea contractati se formeaza hemoroizii care iritati de trecerea scaunului sangereaza. Când apare sange in scaun este important sa soliciti opinia unui medic. Desi hemoroizii produc un disconfort minor, cauza sangelui poate fi o problema mult mai grava. În cazuri ca acesta o dieta bogata in fibre este cel mai bun tratament hemoroizi interni.

  2. O alta mare greseala pe care oamenii o fac cand vine vorba de hemoroizi este sa nu fie suficient de activi. Da un stil de viata sedentar poate fi foarte daunatoar pentru sanatatea ta, nu numai prin dezvoltarea hemoroizilor dar si in general. Problema cu un stil de viata non-activ, este ca începi sa pierzi puterea musculara si se depune grasime pe tesuturi mult mai usor.

    Statul jos pentru perioade lungi de timp pot afecta negativ circulatia fluxului de sânge, creând, mai multe probleme de sanatate. Cel mai bun lucru de facut pentru a evita acest lucru este pur si simplu, sa devii mai activi. Pentru tratarea hemoroizilor interni este recomandat sa mergi zilnic o perioada de timp.

  3. Utilizarea de creme si unguente pentru hemoroizi prelucrate este o mare eroare ce o comit suferinzii de hemoroizi. Credezi sau nu, utilizarea indelungata a acestor unguente poate provoca iritatia pielii si poate inflama mai rau hemoroizii. Cremele si unguentele din comert, facute pentru a calma hemoroizii pot prelungi durata pana la videcare si inrautatii simptomele acestora în cazul în care nu sunt aplicate în mod corect. Pentru a evita acest lucru, este foarte important sa urmezi indicatiile.

    Daca este vorba de o crema folosita trebuie sa te asiguri ca ai curatat zona dupa ce crema s-a dizolvat complet. Daca ei o pastila asigurate ca bei multa apa (care este unul dintre cele mai simple si bune hemoroizi interni tratamente, ce ajuta la a face scaunul moale astfel nu irita hemoroizii la defecare), pentru a ajuta la digestia ei si ajuta la protectia florei intestinale.

  4. In cele mai multe cazuri, hemoroizii vor disparea de la sine, cu o ingrijire decenta a zonei anale si o schimbare a dietei. Durata de hemoroizilor este de obicei de cateva zile dupa care vor disparea pe cont propriu. Alimentele bogate sare si bauturile carbogazoase pot prelungi durata hemoroizilor si pune in dificultate celelalte tratamente incercate. Daca poti scade consumul de sare (sau sa nu folosesti deloc) poti scurta durata hemoroizilor cu o zi.

0 comments:

Post a Comment