Tromboza hemoroidala externa

Există o posibilitate ca persoanele care au hemoroizi sa poata dezvolta, de asemenea, tromboza hemoroidala. S-ar putea să fi auzit de acest termen, dar sa fii încă nesigur de ceea ce inseamna acesta.

Tromboza hemoroidala externa apare in cazul în care hemoroizi progreseaza si ajung intr-un stadiu mai sever. O definiție mai precisă este atunci când se produce un cheag de sânge în interiorul lor. Atunci când se întâmplă acest lucru, veți observa că zona afectată devine roșie, umflată și foarte dureroasă. Cu toate acestea, nu toată lumea suferă de acest lucru. Cei care o fac sunt cei care nu au primit nici un tratament si asta a permis ca starea lor să se agraveze în timp. Se pot experimenta diferite simptome, cum ar fi durerea, sensibilitatea și mâncărimea zonei respective.



Există câteva opțiuni in ceea ce priveste tratarea acestei condiții. Unele dintre acestea sunt asa numitele "căi de atac de acasa" , cum ar fi baile de sezut calde. Acest lucru se poate face prin scufundarea în apă caldă timp de zece la douăzeci de minute, de una sau de câteva ori pe zi. Acestea vor ajuta la atenuarea durerii și ameliorarea boli.

De asemenea, este important să se evite tensionarea atunci când se merge la baie sau pur si simplu cand se sta asezat, deoarece acest lucru poate agrava problema. În afară de aceasta, există, de asemenea, proceduri chirurgicale pentru a trata tromboza hemoroidala externa.

Cu toate acestea, înainte de a merge sub cuțit, trebuie cântărite avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni posibile. O modalitate de a face acest lucru este de a consulta un medic licențiat. In acest fel, poti alege procedura cea mai potrivita pentru tine.

0 comments:

Post a Comment