Tratament gratuit hemoroizi interni (II)

Acest articol este continuarea articolului "Tratament gratuit hemoroizi interni". In acesta vom vorbi de alte metode de vindecare si tratare a hemoroizilor interni.

  1. În unele cazuri, hemoroizii pot fi extrem de durerosi fiind greu de a scapa de ei. În cazuri ca acestea metodele medicale de indepartare pot fi o optiune de tratament pentru hemoroizi. Aceste tratamente vor au scopul opri furnizarea de sange la hemoroizi. Unele dintre aceste metode includ legarea cu banda de cauciuc a hemoroidului, eliminarea sa prin caldura sau prin curent electric care cicatrizeaza tesutul hemoroidal.

  2. Tratamentul hemoroizilor interni. În cazuri extreme, chirurgia poate fi singura optiune pentru tratarea hemoroizilor interni. În aceste cazuri, zona inflamata este, probabil, mare si foarte dureroasa. Aceste interventii chirurgicale implica taierea sau arderea hemoroizilor. Timpul de recuperare al interventiilor chirurgicale este de doua pâna la trei saptamâni. Vi se vor administra laxative si vi se va face o schimbare de regim alimentar.

  3. Când vine vorba de tratarea hemoroizilor interni prin chirurgicale la varstnici se observa ca nu este întotdeauna cea mai buna optiune, deoarece complicatii hemoragice pot aparea si mai sunt si problemele cu recuperarea. De cele mai multe ori oamenii 70 ani sau mai in varsta primesc un regim alimentar strict de urmat. Aceasta dieta va include alimente care sunt bogate in fibre, sarace in sodiu si bogate in grasimi benefice.


  4. Probleme de hemoroizi la copii ar trebui sa fie explicate ca fiind o problema normala prin care toata lumea trece (astfel încât acestia sa nu se simta rusinati sau jenati). Este de asemenea important pentru copil sa faca o baie de doua ori pe zi, in saruri de baie. Aceste saruri de baie actiona atât ca un dezinfectant, dar si ca o solutie de curatare pentru a ajuta la distrugerea hemoroizilor.

    Amintestei copilul tau sa nu se forteze pe toaleta la defecare, acest lucru poate duce la crearea tipurilor de hemoroizi mai severe. Desi curatarea zonei anale poate parea ca o tortura, este important zona anala a copilului sa ramâna curata, fara a se folosii hartie igienica dura sau servetele umede ce contin alcool.

  5. Daca te hotarasti sa ai o interventie chirurgicala pentru extragerea hemoroizilor asigurate ca nu vei ridica obiecte grele sau vei face exercitii extreme in intensitate, dupa aceea. Activitatile dure, ca ridicarea de greutati, sex si cardio intens ar trebui sa fie evitate cu orice pret pentru o perioada. Toate aceste activitati pot duce la formarea de noi hemoroizi sau la inrautatirea unora ce se afla in stare latenta.

  6. Exista mai multe instrumente la dispozitia dumneavoastra, care te pot ajuta în timpul de vindecare a hemoroizilor. Produse cum ar fi pernutele de fund gonflabile si recipientele speciale pentru bai de sezut ce se pun peste wc ajuta la calmarea zonei dureroase si pot ajuta la scurtarea duratei hemoroizilor.

  7. Toate aceste tipuri de tratament hemoroizi interni te ajuta sa treci prin orice stadiu de dezvoltare al hemoroizilor. Cea mai buna masura de precautie pentru hemoroizi este pur si simplu un stil de viata mai sanatos cu o dieta bogata in fibre si miscare.

Daca doresti sa gasesti o lista mai detaliata cu tratamente si remedii naturale pentru hemoroizi interni te rugam sa mergi la paginile noastre recomandate.

0 comments:

Post a Comment