Tratament pentru hemoroizi gratuit

Hemoroizii sunt deranjanti si durerosi. Ei pot fi de asemenea si periculosi provocand complicatii daca sunt lasati netratati ori tratati necorespunzator. Din fericire exista o multime de optiuni de tratament pentru hemoroizi, care includ metode naturale, non-chirurgicale, si chirurgicale. Tratamentele pentru hemoroizi sunt disponibile prin mai multe spitale si clinici de familie, farmacii, si unele remedii naturale pot fi facute la domiciliu, iar ingredientele se pot cumpara ieftin de la plafar, daca este cazul.

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii sunt vene inflamate, umflate, sau extinse în rect sau anus. Presiunea mare asupra acestor vene ori fortarea la defecare le cauzeaza inflamarea. Perioade lungi de timp cu diaree sau constipatie si scaun tare pot sa contribuie, de asemenea. Hemoroizii trombozati sunt hemoroizii in interiorul carora s-au format cheaguri de sange. Acestia arata ca niste umflaturi tari si sunt durerosi.

Simptomele hemoroizilor

Simptomele acestei boli includ durere, umflarea lor in zona anala, în special în timpul de defecare. Cei mai multi oameni se sperie de simptomele hemoroizilor, dar cele mai multe dintre acestea dispar in cateva zile daca sunt tratati. Daca crezi ca ai hemoroizi este important sa vizitezi si sa consulti un medic pentru un diagnostic corect, deoarece si alte boli mai grave pot avea aceleasi simptome. Bolile care au simptome similare sunt cancerul de colon, fisurile anale, abcese anale, fistule anale si hematoame perianale, printre altele. În timpul de probare a diagnosticului te poti astepta la o analiza externa ori una interna prin anoscopie. Daca hemoroizii sunt gasiti acestia vor fi clasificati. Tratamentul pentru hemoroizi se va face in functie de starea in care ei se afla.


TRATAMENT PENTRU HEMOROIZI

Nu exista nici un tratament care sa impiedice hemoroizii sa se formeze deloc vreodata, dar exista tratamente pentru tratarea simptomelor si a le imbunatatii starea cat si pentru prevenirea lor.

La cei mai multi oameni, cand le apar hemoroizii acestia se retrag in 2 sau 3 zile, iar cei mici sunt usor de tratat si rezultatele apar rapid. Un tratament pentru hemoroizi înseamna doar o schimbare in dieta ta, bai de sezut, analgezice, o igiena anala corespunzatoare, remedii naturale pentru hemoroizi din plante, creme si unguente.

O dieta bogata in fibre si consumul adecvat de lichide sunt recomandate pentru toate persoanelor care sufera de hemoroizi pentru a preveni scaunele dure, care la defecare pot irita hemoroizii.

Îngrijirea adecvata ar trebui sa fie, de asemenea, luata in serios pentru a prevenii scaunele lichide si diaree, deoarece aceastea pot provoca, de asemenea, dureri hemoroidale.

Compresele reci si baile calde pot ajuta la relaxarea venelor si vindecarea hemoroizilor.

Unguentele si supozitoarele pot oferi o ameliorare a durerii si reduc inflamatia la hemoroizii externi. Aceste practici pot ajuta la prevenirea dezvoltarii în continuare si iritarea hemoroizilor.

Un tratament pt hemoroizi poate însemna, de asemenea, si unele proceduri si medicale. Ligarea cu banda de cauciuc, este o metoda comuna de a elimina hemoroizii mari, si este realizata cu benzi elastice, aplicate in jurul unui hemoroid, care taie circulatie cu sange si hemoroidul se va micsora in cateva zile.

Clismele sunt, de asemenea, uneori, de ajutor pentru a curata zona, desi trebuie facute cu mare grija, iar procedura ar trebui sa fie facuta de catre un medic. Laserul cu infrarosu, sau cauterizarea electrica poate fi, de asemenea, utilizata.

Nu exista nici un avantaj la una fata de cealalta la aceste proceduri, si preferinta personala este, de obicei, factorul decizional pentru tehnica aleasa.

În functie de caz o operatie chirurgicala minora pentru a elimina un cheag de sange sau hemoroizii în sine poate fi utilizata. Tratamentul pentru hemoroizi se face printr-o multitudine de optiuni care sunt disponibile în functie de medicul tau sau de spital.

Scleroterapia foloseste injectii cu agent de întarire in hemoroizii care intaresc venele si provoaca uscarea hemoroizilor. Hemoroizii de gradul III sau IV, sunt, de obicei, cei mai mari si mai durerosi si sunt tratati prin hemoroidectomia, care este o procedura chirurgicala prin care hemoroizii sunt taiati. Aceasta este cea mai eficienta în cazurile în care tratamentele non-chirurgical nu au avut efect si resimti simptome severe. Durerile post-operatorii este cea mai frecventa complicatie a acestei proceduri. Este nevoie de doua pana la patru saptamani, pana ce pacientul sa poata reincepe activitatile sale zilnice.

Tipurile de tratament pentru hemoroizi sunt numeroase si variate, dar ramâne în continuare o realitate faptul ca terapia conservatoare si metodele naturale sunt cele mai bune atunci când este vorba de hemoroizii in dezvoltare. Trebuie oricum retinut ca si pentru tratamentele de acasa, este nevoie de parerea doctorului pentru a nu inrautatii lucrurile.

Remedii naturale pentru hemoroizi ce implica astringentele naturale, cum ar fi hamamelis, cranesbill, mierea, si aloe vera sunt folosite pentru a calma zona afectata si de a reduce umflarea.

Pachete de gheata pot reduce inflamatia si iritatia hemoroizilor. Suplimentele dietetice cum ar fi extractul de Billberry, extract de eucalipt, matura macelarului si alte bioflavonoide, pot ajuta la tratarea hemoroizilor prin sprijinirea, consolidarea, protectia si, alinarea venelor care compun acesti hemoroizi.

Un mod eficient de tratarea hemoroizilor este o dieta bogata si echilibrata in fibre care nu doar ajuta cu problema de hemoroizi curenta, dar le va preveni, de asemenea, si pe cele viitoare.

Alte tehnici fizice s-au dovedit a fi, de asemenea, eficiente in ameliorarea durerii hemoroizilor. Folosind pozitia ghemuit in timpul miscarilor intestinale a fost testata, însa neconcludent, împotriva aparitiei hemoroizilor si si-a dovedit a fi oarecum eficienta.

Tehnicile de tratare a hemoroizilor implica tinerea picioarelor mai ridicate fata de corp in timpul somnului, ce poate ajuta venele marite sa revina la dimensiunea normala. Baile calde pot ajuta, de asemenea, la a relaxa venele si ajuta la alinarea durerii. Purtarea de haine largi si lenjerie de corp usoara poate ajuta bolnavul deoarece hainele strâmte pot irita si inflama hemoroizii. Exercitiile Kegel folosite pentru a intari muschii pelvieni pot ajuta, de asemenea, mai ales la durere.

Tratamentele pentru hemoroizi pot fi acoperite de compania de asigurari în cadrul procedurilor medicale generale. Insa masurile mentionate aici sunt mai ieftine mai lejere si mai sanatoase, chiar daca dureaza mai mult pana la aparitia efectelor dorite.

Oricum, cea ce este neaparat necesar este o consultatie pentru a vedea care e stadiul hemoroizilor, ca sa sti ce sa faci exact. Pentru asta se recomanda o vizita la medic inainte de a incerce orice tip de tratament pentru hemoroizi.

0 comments:

Post a Comment