Tratament Hemoroizi - Top 3 greseli

Dacă suferiți de mancarime, durere și umflare a hemoroizilor, atunci ați încercat, probabil, toate creme comune si unguentele disponibile fara sau cu reteta. Dacă faci parte din acest inmesc colectiv, atunci probabil ai constatat că nu vindecă cu nimic, si tot ceea ce poti obtine este doar o ușurare temporară. Acest articol este despre tratamentul pentru hemoroizi la domiciliu, 3 dintre cele mai des intalnite greseli pe care oamenii le fac și cum să le evite.

Deci, care sunt unele greseli care contribuie la dezvoltarea acestei condiții comune? Chiar dacă ai facut deja face aceste greșeli, daca incepi să le elimini acum ar trebui să vezi o diferență mare prin utilizarea acestor tratamente pentru hemoroizi la domiciliu:



  1. Prima greseala este aceea de a avea o dieta prea bogata in alimente procesate. Digestia acestor alimente este mult mai dificila pentru corp și tinde să creeze un scaun tare. În schimb, ar trebui să mănânci o dieta, care este formată din alimente naturale cu o multime de fructe, legume si cereale integrale. Evita siropul de porumb bogat în fructoză, uleiurile hidrogenate și acizi grași.

  2. Milioane de oameni petrec o mare parte din zile sau nopți într-o poziție de șezând. Aceasta, pe termen lung, poate provoca o mulțime de presiune suplimentară pe zona rectală cea ce reprezinta mediul perfect pentru aparitia hemoroizilor, iar in cazul in care au deja aceasta problema, aceasta se poate agrava si mai rau. Dacă ai un loc de muncă, care necesită să stai asezat timp de multe ore, asigurate ca mergi pe jos cel putin 5 minute la fiecare oră și de a face cat mai multe intinderi care sa ajute fluxul de sange.

  3. Suplimente saumedicamente contra hemoroizilor. Multe dintre acestea sun procesate și au ingrediente artificiale care pot avea efecte secundare. Nici măcar nu atacă rădăcina problemei. Pentru majoritatea oamenilor, scutirea temporară de durere nu este suficient de buna. Ne dorim un tratament adevarat dar cu timpul putem observa ca efectele secundare ale acestor produce doar agraveaza problema!

Milioane de suferinzi de hemoroizi se folosesc de tratamente hemoroidale la domiciliu in favoarea interventiilor chirurgicale dureroase si costisitoare! Trebuie sa fim foarte atenti atunci cand folosim medicamente vandute peste tejghea si care aduc mai mult rau decat bine!

0 comments:

Post a Comment