Patru remedii naturale pentru hemoroizi

Hemoroizii durerosi si incomozi pot fi tratati si in mod natural cu remedii naturale pentru hemoroizi. Nu se poate spune ca exista un remediu de vindecare totala pentru hemoroizi ci doar remedii naturale hemoroizi care alina si indeparteaza durerea si discomfortul. Cu toate acestia dupa calmare hemoroizii iritati aproape dispar insa pot aparea din nou datorita unui stil de viata nesanatos. Cel mai important lucru de luat în considerare este dieta. Oamenii care nu consuma suficiente fibre prin dieta lor, mai ales cei care nu mananca suficiente fructe si legume proaspete, cereale integrale sau boabe uscate, sunt predispusi la probleme si la reaparitia hemoroizilor.

Aceast lucru se evita prin consumarea de fibre, deoarece miscarile intestinale sunt mai fine si nu necesita ca persoana sa se forteze pentru eliberarea scaunului atunci când aceasta are o cantitate suficienta de fibre in corp. Testele au dovedit ca o cantitate suficienta de fibre in dieta unei persoane îmbunatateste simptomele de mancarime, disconfort si durere.

Împreuna cu fibrele, sunt necesare si lichide, astfel este bine a creste consumul de lichide la un minim de opt pahare de apa, sau alte lichide care nu contin cofeina, pe zi. Reducerea consumului de sare este de mare ajutor deoarece sarea retine lichidele, si se ajunge la umflarea vaselor de sange care provoaca hemoroizi.

PATRU REMEDII NATURALE PENTRU HEMOROIZI :

1. Rezultate bune pot fi obtinute prin tamponare usoara cu extract de " alunul vrajitoarei " (hamamelis) in zona anusului, care poate ameliora durerea si ajuta la vindecarea hemoroizilor. Extractul de Alunul vrajitoarei este un produs natural obtinut din frunze si scoarta din un arbust.
Este un astringent si poate fi gasit în orice magazin de de produse naturiste ori plafar. Se vinde ca tampoane, lichid distilat, unguente sau medicamente, si contracta vasele de sange, reduce umflarea si opreste sângerarea. O recomandare este de a pastra extractul în frigider sau undeva la rece inainte de a-l aplica.

2. Nu folositi hârtie igienica uscata. În schimb, utilizati servetele umede, care nu contin alcool sau parfum. Alcoolul provoaca uscare, ceea ce va provoca mai multe crapaturi si sangerare, iar parfumul este probabil sa provoace o infectie la hemoroid inflamat. Cele mai multe servetele umede vor ajuta la ameliorarea durerii si, spre deosebire de hârtia igienica uscata, nu vor irita hemoroizii.

3. Durerea de hemoroizi poate fi ameliorata de o baie calda. Acesta va creste fluxul de sânge, care va ajuta la reducerea umflarii venelor. În cazul în care aveti un program incarcat, ce nu permite o baie completa, exista un scaun de plastic in farmacii ori diverse magazine de vânzare cu amanuntul, care poate fi plasat pe partea de sus a toaletei si poate fi umplut cu apa calda pentru baie locala . Stând în acesta, umplut cu apa calda este usor si astfel faceti o baie completa intr-un timp mai scurt cu aceleasi rezultate.

4. Nu va retineti de la defecare, acest lucru va face sa se intareasca scaunul si va fi mai dificil sa treaca, si astfel va duce la inflamarea hemoroizilor. Daca simtiti nevoia de a merge la toaleta, mergeti. Nu asteptati. Daca sunteti constipat, încercati sa mariti aportul de lichide sau luati un dedurizator de scaun înainte de a merge la culcare, astfel ca, dimineata sa puteti avea un scaun, fara probleme.

Deoarece oamenii stau în picioare, exista o presiune asupra venele noastre peste tot în organism, iar acest lucru le include pe cele din canalul anal si pe cele ale rectului. Daca o persoana este obeza, acest lucru va pune o presiune mult mai mare asupra venelor, astfel încât persoanele obeze vor fi mai afectate de gravitatie si vor avea probleme mai grave cu hemoroizii. Prin urmare, persoanele cu hemoroizi ar trebui sa evite statul prelungit în picioare, care pot agrava problema.

Pentru mai multe remedii naturale pentru hemoroizi, citeste paginile noastre recomandate.

0 comments:

Post a Comment